Euraxess

Euraxess

Utolsó frissítés: 2022 május 25.

 

 


 


EURAXESS - Mozgásban a kutatók egy egyedülálló páneurópai kezdeményezés, amely a hivatásos kutatók számára nyújt információs és támogató szolgáltatásokat. Az Európai Unió, a tagállamok és a társult országok által támogatott kezdeményezés támogatja a kutatók mobilitását és karrierépítését, miközben fokozza az Európa és a világ közötti tudományos együttműködést.

EURAXESS kapu a Science4Refugees-hez is, a Bizottság kezdeményezéséhez, amely a menekült kutatókat segíti abban, hogy megfelelő állást találjanak a mai kihívásokkal teli kutatási környezetben. a kezdeményezés része a Science4Refugees Research Buddies, amely támogatja a menekült tudósokat abban, hogy európai kutatókat találjanak, hogy a kutatási területük, tudományos tanulmányaik és érdeklődési körük összehangolásával együtt vitassák meg a problémákat, találjanak megoldásokat és tanuljanak.

Azok az érdeklődő pályázók, akik még nem rendelkeznek európai partnerszervezettel, az EURAXESS Hosting portálon az alábbi linket követve kereshetnek olyan szervezeteket, amelyek külföldi pályázókat kívánnak fogadni

Hivatalos weboldal: https://euraxess.ec.europa.eu/partnering​​​​​​​