Területi Innovációs Platform

Navigációs menü

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Területi Innovációs Platform (TIP) bemutatása

Utolsó frissítés: 2022 május 25.

Területi Innovációs Platform (TIP) bemutatása

2020. február 12-én Gödöllőn megalakult a Területi Innovációs Platform.
A TIP térben és időben egyszerre biztosít lehetőséget a közvetlen innovációs szakpolitikai irányok megismerése mellett az országos ágazati ökoszisztéma szereplőivel való együttműködések kialakítására, erősítésére és új szakmai alapok létrehozására.
A TIP-ek új szemlélettel segítik elő az információáramlást, a tudástranszfert, valamint az együttműködést és a szakmai kapcsolatépítést.

Az Egyetem várja azoknak az országos és területi szereplőknek, vállalkozásoknak a jelentkezését, akik a TIP keretében szorosabb kapcsolatot szeretnének kialakítani az egyetemmel, illetve az ágazat innovációs szereplőivel (tudásközvetítők: platformok, klaszterek, technológiatranszfer-szervezetek, inkubátorok; szakmai civil szervezetek, szakmai érdekképviseleti szervezetek; vállalkozók: start-up és spin-off cégek, innovatív kkv-k, jelentős kutatási portfólióval rendelkező nagyvállalatok; befektetők: kockázati tőkebefektetők, üzleti angyalok, mentorok stb.)

A Területi Innovációs Platformhoz való csatlakozás díjtalan. A kitöltött és cégszerűen aláírt csatlakozási nyilatkozatot az innov@uni-mate.hu e-mail címre kérjük megküldeni.
​​​​​​​
Kitöltöm a csatlakozási nyilatkozatot

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal:
E-mail cím: innov@uni-mate.hu​​​​​​​
Postacím: 2100 Gödöllő Páter Károly út 1. Pf.2103