HUHR/1901/4.1.1/0058

Gastrotop

Utolsó frissítés: 2022 november 30.

Projekt azonosító:
HUHR/1901/4.1.1/0058
Projekt acronym:
Gastrotop
Projekt címe:
Comprehensive educational support of food-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market
Elnyert támogatás EUR:
 65511 €
Konzorciumvezető:

Križevci College of Agriculture

Partnerek:

  • Virovitica University of Applied Sciences
  • Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (MATE)
  • Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara
  • Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt átfogó célja a KÜLÖNLEGES DIÉTÁS KORLÁTOZÁSOK FOGYASZTÓI PIAC területén a képzések elérhetőségének javítása, képzési programok kidolgozása és megvalósítása, kreatív diáktábor – workshop, panelbeszélgetés hallgatók, vállalkozók és akadémia számára, valamint innovációs diákműhely élelmiszergyártás szegmenséből, ötletpályázat speciális diétás igényeket célzó turisztikai termékcsomagok összeállítására, workshop a különböző diétás megközelítések/trendek témakörében, képzés az „ingyenes” ételek elkészítéséhez. Konkrét célkitűzések a hallgatói speciális képzési programok kidolgozása és képzések lebonyolítása az élelmiszerturizmus iránt érdeklődő hallgatók és a kurzusokon oktató oktatók vagy oktatók szakmai ismereteinek fejlesztése. Innovatív megoldásokkal hozzájárulunk a fiatal generáció élelmiszerturisztikai üzleti gondolkodásának elősegítéséhez. Ez lesz a speciális táplálkozási igényeket megcélzó turisztikai termékcsomagok üzleti tervpályázata, kreatív tábor és fogyasztói tudatosság építése más célcsoportok között. Projektjavaslatunk tárgyához kapcsolódóan fontos számunkra, hogy támogassuk a speciális fogyasztói csoportok számára az innovatív élelmiszer-előállítás és élelmiszer-szállítás szektor szereplői közötti együttműködést, valamint a személyes tapasztalaton keresztüli tapasztalatváltást.
Ezt a célt két szakmai látogatással érjük el. A látogatások során szerzett tapasztalatok beépülnek a projekt tevékenységeibe. Ezen túlmenően a projekt konkrét célja egy olyan tanulmány elkészítése, amely megvizsgálja a táplálkozási trendeket, a táplálkozással összefüggő egészségügyi problémákat, a speciális diétás megszorítások élelmiszerek keresletét és kínálatát, valamint javaslatokat tesz az élelmiszer- és mezőgazdasági rendszer átalakítására. Végső célként egy kézikönyv készitése az élelmiszer-szolgáltatók támogatása, amely elősegíti a keresletet a kialakulóban lévő speciális étrendi korlátozások fogyasztói piacán.

Pályázati felhívások

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Mentes” vendéglátóhelyek adatbázis létrehozása tevékenység végzése” tárggyal. 

Az adatbázis beszerzésére irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajánlatkérés adatbázis készítés.pdf

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Tanulmányhoz primer adatgyűjtés tevékenység végzése” tárggyal. 

A szolgáltatásra irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajanlatkero_kutatásra.pdf

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Tanulmányút és kreatív tábor rendezvények szervezése” tárggyal. 

A rendezvény beszerzésére irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajanlatkero_tanulmányút és kreatív tábor.pdf

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Projekt záró konferenciáján tolmácsolás szolgáltatás biztosítása” tárggyal. 

A szolgáltatás beszerzésére irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajanlatkero_záró konferencia tolmács.pdf

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Promóciós anyagok elkészítése tevékenység végzése” tárggyal. 

A beszerzésére irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajanlatkero_promócós anyagra.pdf

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Tanulmány szerkesztése és arculatának megtervezése tevékenység végzése” tárggyal. 

A beszerzésre irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajanlatkero_tanulmány szerkesztése.pdf

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Projekt záró konferenciájához catering szolgáltatás biztosítása” tárggyal. 

A szolgáltatás beszerzésére irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajanlatkero_záró konferencia catering.pdf

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campusa az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében elnyert „Comprehensive educational support of gastro-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market (GASTROTOP)” című pályázat megvalósításához beszerzési eljárást indít „Tanulmány fordítása magyar-horvát és horvát-magyar nyelvre tevékenység végzése” tárggyal. 

A szolgáltatás beszerzésére irányuló pályázattal kapcsolatos információk elérhetők: 
Ajanlatkero_tanulmány_fordítás.pdf