GYIK

Hogyan tudok alapító okiratot, aláírási címpéldányt, törzskönyvi kivonatot kérni a pályázathoz?
A pályázat beadási határideje eltt minium 10 nappal e-mailen (palyazat.info@szie.hu) kell kérni a PMTK munkatársaitól, megjelölve azt hogy, intézményünk által hitelesítve, vagy közjegyző által hitelesítve kéri a fent megnevezett dokumentumokat.  Kérjük, hogy a pályázat azonosítóját, valamint címét szíveskedjen megadni.
 
Hogyan tudok Felhatalmazó levelet kérni a pályázathoz?
A PMTK munkatársaitól kell kérni elektronikus úton (palyazat.info@szie.hu) a pályázat pontos adatainak megadásával. Szintén meg kell adni a Támogató szervezet nevét, valamint bankszámlaszámát. Amennyiben a Támogató szervezet megküldte a Támogatási Szerződés mellékleteivel együtt az általa használt felhatalmazó levél mintát, akkor kérjük, hogy azt is szíveskedjenek megküldeni a fent megadott e-mail címre.
A Felhatalmazó levél ügyintézése akár 10 napot is igénybe vehet, ezért kérjük időben jelezzék felénk kérésüket.
 
Mik a SZIE alapadatai és hol érhetem el őket, amelyek a pályázati adatlap kitöltéséhez szükségesek?
Lásd. "Pályázatok / SZIE adatok pályázatokhoz" menüpontban
 
Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot  a Pályázati és Innovációs Főosztállyal?
Lásd. "Kapcsolat" menüpontban
 
Mi a teendőm egy pályázat tervezett beadásakor?
Fel kell tölteni a PAJA-ba a releváns adatokat, értesíteni a PMTK munkatársakat a pályázat tervzéséről (palyazat.info@szie.hu), ezt követően kijelölésre kerül a PMTK pályázati referens, akinek elektronikus formában szükséges elküldeni a pályázati adatlapot és költégvetést.
 
Mik a teendőim, ha nyert a pályázat?
A költségvetés véglegesítése változásbejelentéssel / szerződésmódosítással, ennek elfogadását követően beszerzések / közbeszerzések eljárásainak mielőbbi megkezdése, a pénzügyi elszámolások (adott időszakonkénti) elkészítése és beadása, a projekt folyamatos nyomonkövetése és kapcsolattartás a PMTK referenssel, a projekt teljes körő megvalósítása.
 
Mit jelent a stratégiai projekt?
Minden 50 millió Forint összértéket meghaladó projekt stratégiai projektnek minősül
 
Mi a PAJA és hogyan tudom elérni?
Az egyetem pályázatnyilvántartó-rendszerének (PAJA) célja, hogy az egyetemen benyújtásra kerülő, folyamatban lévő, illetve lezárult pályázatok a programban meghatározott szempontok szerint egységes nyilvántartásban szerepeljenek. A rendszer lehetővé teszi, hogy a pályázatok állapota nyomon követhető legyen a témában érintett valamennyi résztvevő számára. Itt érhető el: https://palyazat.szie.hu/
 
Mire szolgál a tarhely.szie.hu?
A SZIE Tárhely a projekt dokumentáció teljes körü tárolására szolgál. Egy projekt amint nyert státuszba kerül, onnantól az összes hozzá kapcsolódó dokumentumot  a pályázati iroda által megadott mappastruktúrában szükséges feltölteni. A tárhely itt érhető el:   https://tarhely.szie.hu/